Fiat 500L

Kezdőár Ft 5.450.000
Modellek

Áttekintés

Benzin - Dízel
95 - 120 LE / 70 - 88 kW
4,3 - 6,9 (l/100km)
5
Euro6d-TEMP
Kézi

Részletek

Design és Külső

Új dizájn, egy még ikonikusabb kinézetért, az 500 család  összes megkülönböztető funkciójával ötvözve.

Az 500-as család stílusjegyei most még inkább szembetűnőek az új 500L-en. Újragondolt külső arculat az ikonikus elemekkel.

Érdekli ez az autó?

Belső tér és férőhely

Határtalan tér az eleganciának.

A tágas, kényelmes és elegáns egyterű 3,17 köbméter életteret kínál, amit az új, átdolgozott belső részletek tesznek még jobbá. Az új 500L: helyezze magát kényelembe, és induljon útnak.

Kéznél van a dizájn

Tágas, kényelmes és elegáns. Bár sohasem szeretne majd kiszállni az új 500L-ből, de amikor mégis parkolásra kerül a sor, használja az új, ergonomikusabb kéziféket, hogy biztonságban hagyhassa az autóját.

Felettünk az ég!

Nyisson utasainak új távlatokat.
A 1,5 négyzetméteres panorámatetőnek köszönhetően egyrészt csökken a vezető holttere, másrészt végtelen látványban gyönyörködhetnek az utasok; nappal a napfény és a kék ég, éjszaka pedig a hold és a csillagok tárulnak eléjük.

Van elég csomagja, hogy megtöltse?

Az 500L csomagtere nem ismer kompromisszumot: a 455 literes helykínálat garantálja, hogy Ön és családja is magával vihet mindent, amire szükségük van.
Sőt, a Cargo Magic Space áthelyezhető csomagtér-padlóval Ön dönti el, hogyan osztja fel a teret.
A hátsó üléseket lehajtva pedig 1480 literes csomagteret kap.

Érdekli ez az autó?

Biztonság

Elsőrangú passzív biztonság

Senki nem vigyáz úgy a családjára, mint az 500L modell. Ezért képezi az alapfelszereltség részét 6 légzsák.

 

Az 500L figyelme sosem lankad

Élvezze a biztonságos vezetés nyugalmát az automatikus ütközésmegelőző rendszerrel. Az elülső szenzornak köszönhetően a gépkocsi 30 km/h sebesség alatt érzékeli a potenciális akadályoktól mért távolságot, és szükség esetén fékez, hogy elkerülje vagy enyhítse az ütközéseket. Az új 500L nem hagyja magára semmilyen helyzetben, különösen a városi forgalomban.

 

Abszolút stabil

Vezessen nyugodtan: kiváló rendszerek gondoskodnak a családja biztonságáról. Az új 500L teljes irányíthatóságot biztosít vészhelyzetekben és csúszós útszakaszokon az elektronikus stabilitásszabályozás (ESC) révén. A rendszer része az ASR/MSR, visszagurulás gátló, ABS, ERM és DST.

Érdekli ez az autó?

Technológia

Kormánykerékbe integrált kezelőszervek

Az új 500L-lel a technológia a szó szoros értelmében kéznél van. A kiemelkedő dizájn mellett az új kormánykerék beépített kezelőszervei gondoskodnak a kényelméről, mivel a rádió és a műszerfal összes fő funkcióját az ujjai legkisebb mozdulataival vezérelheti.
Ingyenes hozzáférés a Siri Eyes-hoz, természetesen nem probléma!

Új TFT

Kövesse figyelemmel útját az új műszerfalon.
Az új 3,5”-os színes TFT kijelző, valamint az átdolgozott kialakítás, amely még több helyet kínál a műszerfalon, tökéletes rálátást biztosít a vezetőknek minden paraméterre.

 

Műholdas navigáció

A TomTom műholdas navigáció rendelkezik az összes leginkább innovatív funkcióval, mint amilyen az IQ Routes®, a műholdas navigációs rendszerekbe épített valaha volt legnagyobb útvonal adatbázissal, és segít megtalálni a leggyorsabb útvonalat a céljához. Az új Uconnect 7” HD NAV LIVE rendszer az érintőképernyők minden funkcióját ismeri, csippentéssel zoom-olhat a térképen, míg el nem jut az Önnek megfelelő nézetig.

 

Uconnect™ LIVE

A technológia szerelmese? Akkor szeretni fogja a Uconnect LIVE-ot is. Csatlakoztassa a Uconnect rádiót okostelefonjához, és használjon számos alkalmazást az autóba épített rendszeren, például eco:Drive: a vezetési stílus monitorzása, ami segít javítani az üzemanyag takarékosságot. my:Car: az autó állapotának monitorozása, igény szerint okostelefonon, és parkolási emlékeztető.
Facebook bejelentkezés és Twitter. Vagy hallgasson bármit a Deezer 43 millió zeneszámából, a TuneIn 100 millió rádió állomásából, kövesse valós időben a híreket a Reutersen, a közlekedési információkat, a sebességmérő kamerák helyszíneit valamint az időjárás előrejelzést a TomTom Live szolgáltatásaiban. Mi mást kérhetne még?

 

Apple CarPlay

Az új 500L-ben használhatja az Apple CarPlay-t. Az Apple CarPlay az iPhone autós használatának legintelligensebb és legbiztonságosabb módja. A fő alkalmazásnak, valamint a CarPlay kifejezetten az 500L képernyőjéhez készült funkcióinak köszönhetően tájékozódhat a forgalmi helyzetről, telefonálhat, szöveges üzeneteket küldhet és fogadhat, és zenét hallgathat anélkül, hogy le kellene vennie a szemét az útról. A Sirivel hangvezérlést is használhat az okostelefon fő funkcióinak kezeléséhez, illetve az érintőképernyővel vagy a kormánykerékbe integrált kezelőszervekkel is használhatja azokat. Válassza az opciós a telefontükrözés funkciót, és élvezze a gondtalan vezetést!

A CarPlay, iPhone és Siri az Apple Inc. bejegyzett védjegyei.

 

Érdekli ez az autó?

Áttekintés

Fiat 500L

Tesztvezetés
Még nem döntött? Próbálja ki új autóját vásárlás előtt.
Vásárlás
Már kiválasztotta autóját? Ne hagyja ki: vásárolja meg, vagy kérjen árajánlatot
Kérjen finanszírozást
Fedezze fel az Ön számára elérhető pénzügyi szolgáltatásokat

Felszereltség