Fiat 500L Wagon

Kezdőár Ft 7.225.000
Modellek

Áttekintés

Fiat 500L Wagon

Benzin - Dízel
95 - 120 CV / 70 - 88 kW
4,7 - 6,7 (l/100km)
5
Euro6d-TEMP
Kézi

Részletek

Design és Külső

Ikonikus dizájn és maximális sokoldalúság. Az akár 7 üléssel is kapható új 500L Wagon a valaha volt legtágasabb 500-as.

 

A nagy testvér is hordozza az 500-as család minden jellegzetességét. Új külső, családi vonásokkal.

 

Az új lökhárító betét, hűtőrács és nappali menetfény együtt adják az ikonikus mosolyt.

 

A megújulás az 500L Wagon oldalára is kiterjed, ahol krómozott díszcsíkok, kilincsek és elemek találhatók.

Érdekli ez az autó?

Belső tér és férőhely

Azoknak, akik vezetnek - minden nap.

Az 500L Wagon egyértelműen jó választás a családjának, és persze Önnek. A műszerfal panel kialakításától az új sebességváltóig és a csúcstechnológiás új 7”-os rádióig minden részlet azért született, hogy még kellemesebb legyen Önnek a kormány mögött ülni.

Az egész család egyszerre

Tehát Önök a párjával ketten, a legidősebb fiú, a testvére a barátjával és az ikrek ketten? Nem gond, mindenkinek jut elég hely.
A lenyűgöző méretű raktérnek - akár 638 liter 5 üléssel standard konfigurációban, és akár 1704 liter a hátsó üléseket lehajtva - köszönhetően nyugodt lehet, az egész családnak vidám és kényelmes lesz az utazás az 500L Livingben.

 

Több ülés vagy több hely, Ön mondja meg.

Elutazni meccsekre, elvinni a kis zeneművészeket a hangszereikkel együtt koncertekre, vagy bepakolni a hátizsákokat, sátrakat és a felfedezőket? A két hátsó ülést lehajtva még nagyobbra nő a csomagtér, 1704 literes rakteret kapunk.
Ha a gyerekek a barátaikkal együtt mennek valahova, ne csodálkozzon, ha minden cuccukkal gond nélkül beférnek az 500L Livingbe.

Érdekli ez az autó?

Biztonság

Elsőrangú passzív biztonság

Senki nem vigyáz úgy a családjára, mint az 500L család. Ezért tartalmaz már az alapfelszereltség is 7 légzsákot.

 

Az 500L Wagon figyelme sosem lankad

Élvezze a biztonságos vezetés nyugalmát az új automatikus ütközésmegelőző rendszerrel. Az elülső szenzornak köszönhetően a gépkocsi 30 km/h sebesség alatt érzékeli a gépkocsi előtt lévő akadályoktól mért távolságot, és szükség esetén automatikusan fékez, hogy elkerülje, vagy rosszabb esetben legalább enyhítse az ütközéseket. Az új 500L Wagon nem hagyja magára semmilyen helyzetben.

 

Abszolút stabil

Vezessen nyugodtan: kiváló rendszerek gondoskodnak a családja biztonságáról. Az új 500L teljes irányíthatóságot biztosít vészhelyzetekben és csúszós útszakaszokon az elektronikus stabilitásszabályozás (ESC) révén. A rendszer része az ASR/MSR, visszagurulás gátló, ABS, ERM és DST.

Érdekli ez az autó?

Technológia

A technológia összehozza az embereket.

Az 500L Wagon hét személynek is helyet adhat, azonban bárki mással is kapcsolatban maradhat.

A technológia lehetővé teszi, hogy folyamatosan kapcsolatban maradjon, telefonáljon, üzeneteket küldjön és fogadjon, meghallgassa a lejátszási listáját, és megtalálja a legjobb útvonalat a céljához anélkül, hogy le kellene vennie a kezét a kormányról. Sőt, a tolatókamera, a kormánykerékbe integrált kezelőszervek és az új TFT kijelző még egyszerűbbé teszi minden útját.

Új TFT

Kísérje figyelemmel útjait az új 500L Wagon TFT műszerfal kijelzőjén. A színes kijelző, valamint az átdolgozott kialakítás, amely még több helyet kínál a műszerfalon, tökéletes rálátást biztosít a vezetőknek minden paraméterre.

 

Kormánykerékbe integrált kezelőszervek

Az új 500L Livinggel a technológia a szó szoros értelmében kéznél van. A kiemelkedő dizájn mellett az új kormánykerék beépített vezérlőgombjai gondoskodnak a kényelméről, mivel a fedélzeti számítógép összes fő funkcióját az ujjai legkisebb mozdulataival vezérelheti.

 

Uconnect™ HD LIVE

A technológia szerelmese? Akkor szeretni fogja a Uconnect™ HD LIVE-ot is. Csatlakoztassa a Uconnect™ autós rádiót készülékéhez, és használjon számos alkalmazást az autóba épített rendszeren, például Facebookot és Twittert.
Vagy hallgasson bármit a Deezer 35 millió zeneszámából, a TuneIn 100 millió rádió állomásából, kövesse valós időben a híreket a Reutersen, a közlekedési információkat, a sebességmérő kamerák helyszíneit valamint az időjárás előrejelzést a TomTom Live szolgáltatásaiban. Mi mást kérhetne még?

 

Apple CarPlay

Az új 500L-ben használhatja az Apple CarPlay-t. Az Apple CarPlay az iPhone autós használatának legintelligensebb és legbiztonságosabb módja. A fő alkalmazásnak, valamint a CarPlay kifejezetten az 500L Living képernyőjéhez készült funkcióinak köszönhetően tájékozódhat a forgalmi helyzetről, telefonálhat, szöveges üzeneteket küldhet és fogadhat, és zenét hallgathat anélkül, hogy le kellene vennie a szemét az útról. A Sirivel hangvezérlést is használhat az okostelefon fő funkcióinak kezeléséhez, illetve az érintőképernyővel vagy a kormánykerékbe integrált kezelőszervekkel is használhatja azokat. Válassza az opciós telefontükrözés funkciót, és élvezze a gondtalan vezetést!
A kompatibilis eszközök listájához kattintson ide.

Érdekli ez az autó?

Áttekintés

Fiat 500L Wagon

Konfigurátor
Allítsa össze saját autóját
Tesztvezetés
Még nem döntött? Próbálja ki új autóját vásárlás előtt.
Vásárlás
Már kiválasztotta autóját? Ne hagyja ki: vásárolja meg, vagy kérjen árajánlatot
Kérjen finanszírozást
Fedezze fel az Ön számára elérhető pénzügyi szolgáltatásokat

Felszereltség